Funcionament i horaris

Dissabte

09:30 h – Verificacions oficials i entrenaments lliures
Els corredors que s’hagin inscrit per internet hauran d’arribar ben puntuals per recollir els dorsals del kart i el permís del cotxe. Abans dels entrenaments es farà la verificació de tots els karts per tal de comprovar que es compleixen tots els requisits continguts al Reglament General. Els karts que passin la verificació podran començar a fer les baixades d’entrenament. Els karts que no passin la verificació han de fer els arranjaments necessaris fins passar-la.
Els entrenaments seran opcionals i totalment lliures, i només podran efectuar-los els corredors inscrits que hagin superat la verificació oficial.

12:30 h – 1r cronometratge
14:00 h – obertura del circuit i descans per dinar
16:00 h – 2n cronometratge
16:45 h – 3r cronometratge

Abans de començar cada cronometratge, els karts s’ordenaran en cada categoria segons el número del dorsal. El kart ha d’estar parat completament fins que el jutge de sortida o el semàfor li doni l’ordre de sortida. Les baixades es realitzaran cada 20 segons aproximadament, per la qual cosa es prega als corredors que no hi hagi demores. Al final de cada cronometratge, els corredors podreu consultar el temps que heu realitzat en una pissarra situada al punt d’informació, al costat de boxes.

Els karts quedaran ordenats pel millor temps. Els temps de tots els cronometratges es penjaran el vespre del dissabte en aquest web.

Diumenge

Els horaris del diumenge es penjaran en un taulell el diumenge al matí. Els corredors s’han de presentar a boxes a les 9:00 h del matí. Per a cada baixada, els corredors s’han de presentar a boxes 15 minuts abans de l’hora de baixada.

La distribució de les graelles de 8ens depèn del millor cronometratge de cada kart. A partir d’aleshores, per decidir els karts que es classifiquen per a la següent ronda, es té en compte la posició d’arribada. Entre karts que arriben en igual posició de graelles diferents es té en compte el millor cronometratge. Quan, per fer quadrar els engraellats, no es pugui classificar el mateix nombre de karts a cada graella, es passa a tenir també en compte el millor cronometratge. Els karts que no s’hagin classificat per posició d’arribada poden ser repescats si en alguna de les altres graelles de la mateixa ronda no han arribat a la meta tots els karts que s’havien de classificar. Us aconsellem que consulteu l’apartat 4.6. del Reglament general per evitar malentesos.

La categoria de sèniors/màsters és inicialment una sola categoria. A partir de 4ts de final, la categoria es desdobla en sèniors i màsters.

Per efectuar la baixada, cada kart s’ha de col·locar a la posició que se li ha encomanat, sense sobrepassar la línia amb la part davantera del xassís o para-xocs. Els karts han d’estar parats completament fins que es doni l’ordre de sortida. L’arribada es pren quan la part davantera del kart creua la línia d’arribada.

Publicitat

Instagram
YouTube