Públic i difusió

Nom de l’esdeveniment: Cursa de Karts de Coixinets
Organització:
 Club Karts de Coixinets
Edició: 42a Cursa
Lloc: circuit urbà situat entre els carrers Freixes i Creu del Padró
Població: Sant Just Desvern
Data: 10 i 11 de novembre de 2018
Horaris: dissabte de 9 a 18 hores; diumenge de 9 a 15 hores

Públic

Tenint en compte l’assistència mitjana creixent dels últims anys, entre corredors, acompanyants, espectadors i curiosos atrets per l’espectacularitat de l’esdeveniment, entre 5.000 i 6.000 persones passen pel circuit al llarg del cap de setmana.

Difusió

  • Edició de 5.000 díptics per presentar la cursa que es reparteixen per diferents punts estratègics de Sant Just i rodalia (Esplugues de Llobregat, Sant Feliu, Sant Joan Despí, etc.). El díptic inclou: informació sobre la cursa, dates d’inscripció, etc.
  • Distribució de cartells per les entitats del poble, centres públics i comerços de Sant Just Desvern i rodalia.
  • Col·locació de plafons publicitaris i lones en vies públiques principals i de més afluència de Sant Just Desvern (exemple: la Rambla).
  • Difusió de la cursa en els diferents mitjans de comunicació (ràdio, televisió i premsa).

Mitjans de comunicació

Edicions anteriors de la cursa han estat objecte de reportatge en diferents mitjans de comunicació, tant en ràdio com en premsa escrita. Així mateix, s’han difós imatges i reportatges en els programes informatius de TV3 i TV1, en programes esportius com el Gol a Gol i Motor a Fons de TV3 i Canal 33, entre altres.

Enguany s’espera, doncs, que la celebració de la cursa atregui mitjans de comunicació, que contribuiran a difondre aquest esdeveniment esportiu popular i festiu.

Publicitat

Instagram
YouTube