Inscripcions 43a Cursa

Com ja sabeu portem unes setmanes treballant en la interfície tecnològica per tal de millorar el sistema d’inscripcions que es farà tot a travès de la nostra pàgina web. En els propers dies anunciarem quan estarà obert el plaç de la inscripció online però aprofitem per recordar 4 coses molt importants que haureu de tenir a punt abans de començar el procès:

 1.DADES PERSONALS: del del pilot i copilot

 2. ACCEPTACIÓ DE RESPONSABILITAT (si és major d’edat) o AUTORITZACIÓ DE RESPONSABILITAT (si és menor d’edat) que us podeu descarregar a continuació. Haurà d’estar degudament omplerta i signada.

          Autorització de responsabilitat (MENORS D’EDAT)

          Acceptació de responsabilitats (MAJORS D’EDAT)

  3.FOTOCÒPIA DNI: en format (JPG, PNG, PDF)

Si és major d’edat:

  •  Fotocòpia del DNI per ambdues cares del pilot i copilot. (en documents separats)

Si és menor d’edat:

  • Fotocòpia del DNI per ambdues cares del pilot i copilot. (en documents separats) *(En el cas que no en tingui necessitarem la fotocòpia del llibre de familia)
  • Fotocòpia del DNI per ambdues del pare, mare o tutor/a legal (Qui signi l’autorització de responsabilitat)

 4. PAGAMENT AMB TARGÈTA:

Per últim i com a novetat per finalitzar el procès d’inscripció online, s’haurà de fer el pagament de 60€ amb targèta de dèbit/crèdit

És important tenir tota la documentació esmentada preparada abans de començar el procès d’inscripció. Si manca alguna cosa no podreu finalitzar-la amb èxit. Un cop pagat rebreu l’email de confirmació de que el procès s’ha realitzat correctament. Un cop verificada tota la documentació rebreu l’últim email amb el número de kart havent acabat correctament amb la inscripció.

Publicitat

Instagram
YouTube