INSCRIPCIONS PRESENCIALS

Ja vam comentar-vos que  a la pestanya d’inscripcions d’aquesta pàgina web trobareu el nou sistema per apuntar-vos  a la 42a Cursa de Karts de Coixinets. Us demanem que en la mesura del possible feu servir la via online. Tot i així, per aquelles persones que no puguin fer-la a través del web, oferim aquests dos dies:

  • Dijous 25 d’octubre de 19:15 a 21:00h
  • Divendres 26 d’octubre de 19:15 a 21:00h

Les farem a la sala de reunions de l’oficina d’entitats del Camp de Fútbol (Carrer Cervantes s/n) Sant Just Desvern.

Ens facilitarà molt la feina si porteu omplert de casa el full d’autorització (en cas dels menors) o d’acceptació de responsabilitats (en cas dels majors) degudament omplert i signat. (Els trobareu a la pestanya d’inscripcions)

Moltes Gràcies per la vostra col·laboració

Salut i Karts!!!