Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern

Els Karts celebrem 40 curses!

La 40a Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern tindrà lloc, com sempre, als carrers Freixes i Creu del Pedró. Enguany serà el cap de setmana del 12 i 13 de novembre.

Per celebrar-ho, farem una BAIXADA ESPECIAL des de la sortida fins a l’ajuntament. Serà el vespre del dissabte 12, acabats els cronometratges. Si no participeu com a corredors en aquesta cursa però no us voleu perdre aquesta celebració, us hi haureu d’apuntar individualment a la pàgina web i no caldrà que verifiqueu el kart. Agafeu el kart que tingueu i llanceu-vos amb qui vulgueu! A l’arribada, hi haurà sopar popular.

• Per a corredors: gratuït.
• Per a no corredors: baixada + sopar 10 €, només sopar 4 €.

Si no t'inscrius a la cursa i vols fer la baixada de celeberació,
ACCEDEIX AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA BAIXADA ESPECIAL!

Les verificacions, els entrenaments i els cronometratges seran el dissabte 12 de novembre de 9:30 h a 18 h. La cursa serà el diumenge 13 de novembre de 9 h a 15 h.

Us podreu inscriure i fer-vos socis de forma presencial, com cada any, al Casal de Joves (avinguda Indústria, 34) el dijous 27 d’octubre a les 19 h. També us podreu inscriure a través del formulari al qual tindreu accés des de l’apartat Inscripcions a partir del dia 20 d'octubre. Les inscripcions en línia es tancaran el mateix dijous 27 d'octubre a les 24 h. L’últim dia per pagar la inscripció és l'endemà, divendres, 28 d'octubre.

L'entrega de premis serà el dissabte 26 de novembre a les 18.00 h.

Podeu veure la galeria de fotos de la cursa en aquest enllaç: https://www.flickr.com/photos/kartsdecoixinets/albums 

Últimes notícies i activitats

Aquí teniu dues imatges de la samarreta especial de la 40a Cursa de Karts de Coixinets!

  

Ja estan obertes les inscripcions en línia. Podreu accedir al formulari des d'aquí. Trobareu els models d'autorització (per a menors d'edat) i d'acceptació de responsabilitats (per a majors d'edat) a la pàgina d'inscripcions. L'heu d'imprimir, signar i escanejar per poder-vos inscriure en línia. També us demanarem el DNI escanejat. Més info a www.kartsdecoixinets.org/inscripcions o a info@kartsdecoixinets.org. Aneu preparant els karts!!

Avui hem enviat el número de corredor i la contrasenya perquè els antics corredors puguin inscriure's. Si sou antics corredors, és important que us inscriviu com a tal. Si no heu rebut aquestes dades, podeu escriure'ns a inscripcions@kartsdecoixinets.org i us les enviarem de seguida.

En aquest missatge teniu la carta als corredors en arxiu adjunt. Si sou nous corredors i no us voleu perdre informació important, aquí la teniu!

Carta als corredors 2016

INSTAVER - Installacions i Reparacions disseny de pàgines web a Sant Just Desvern